Jouw marketingpartner die met je meedenkt!

Wil jij het hele jaar door een eigen marketingafdeling die met je meedenkt en je ondersteunt in de productie van alle uitingen zoals je website, social media, drukwerk en bewaking van je huisstijl? Een partner die zorgt voor creatieve input om je bedrijf onder de aandacht van je doelgroep te houden? Samen op weg naar een topprestatie. Ten Have marketing en promotie is graag jouw marketingpartner.

Wij bieden betaalbare oplossingen voor het MKB en willen je graag vertellen hoe we dit voor jou kunnen realiseren. Bijvoorbeeld door eerst een gratis communicatiescan uit te voeren waarbij wij kijken waar nog meer rendement te behalen is. Of door een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij ons graag voorstellen.

Benieuwd? Neem dan snel contact met ons op.