Een WordPress website in jouw huisstijl!

Ten Have marketing en promotie biedt jouĀ al een WordPress website in je huisstijl aan vanaf 695,- Euro*. WordPress is op dit moment het populairste Content Management Systeem (CMS) om zelf je website bij te kunnen houden. Met een website in WordPress kun je makkelijk je content aanpassen en uitermate goed gevonden worden door zoekmachines. Daarnaast zijn onze websites uiteraard responsive. Dat betekent dat de website op alle verschillende apparatuur, zoals een smartphone, een tablet of een PC, goed in beeld komt.

Ook zijn er talloze functionaliteiten aan je website te koppelen, zoals bijvoorbeeld een webshop, inschrijfformulieren, nieuwsbriefprogramma’s en nog veel meer.

Wij leggen je graag alle voordelen van een WordPress website uit. Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

*Deze prijs is exclusief 21% BTW en jaarlijkse hostingkosten